Schimbarea profilului dvs
Secțiunea de căutare
Toate conversațiile tale
Mesaje în interiorul aplicației

Aplicația Cetatea Creștină

Instalare gratuită, puteți să vă faceți un cont, să cautați și să comunicați cu potențiali soți/soții.

Descărcați aplicația

Editați-vă profilul

Red line

După ce ți-ai creat contul în aplicația Cetatea Crestina, puteți încărca până la 3 imagini și vă puteți edita descrierea și calitățile tale.

Vrem să ne asigurăm că utilizatorii noștri sunt în siguranță. Avem un sistem automat de detectare a imaginilor care blochează orice imagini neadecvate, astfel încât să putem fi siguri că platforma noastră este curată.

Toate conversațiile tale
Red line

Căutați soți/soții

După ce ați terminat descrierea dvs si ati incărcat cele mai bune fotografii, puteți începe să căutați un potențial partener de viață.

În timpul căutării, puteți arunca o privire peste pozele, descrierea și calitățile specifice ale fiecărei persoane. Apoi puteti decide dacă va plac sau nu.

De aici, le puteți trimite un mesaj direct. Asigurați-vă că este personalizat și interesant!

Trimiteți mesaje

Red line

Odată ce cealaltă persoană a văzut mesajul tău direct, poate alege să-l accepte sau să-l refuze. Dacă acceptă, amândoi sunteți conectați și puteți avea o conversație!

O poți lua de aici! Vă rugăm să fiți respectuos atunci când comunicați cu ceilalți. Dacă ești raportat și blocat de persoane, contul tău va fi închis.

Mesaje în interiorul aplicației

Întemeiați o familie.

Dacă simți că ești în poziția potrivită în viață pentru a te stabili și a întemeia o familie creștină ortodoxă, începe-ți căutarea cu Cetatea Creștină și alătură-te celorlalți pentru a-ți găsi perechea sufletească.

Descărcați aplicația